New and Noteworthy

The latest news, highlights, insights, advice, and tips from the Pacific Mobile family.

Bureau of Reclamation/Folsom Dam

This medium security building was built as a Sheriff’s educational facility equipped with staff locker rooms, private offices and training rooms.

The exterior stucco finish and steel entry porch was incorporated to take away the typical modular building look. Pacific Mobile designed the entry porch and proposed lightweight stone for each column base so that it would blend with the decorative rock landscaping. Eisenwall quick curing cement was used to help expedite the stucco installation process. A standard three coat stucco process usually takes 30 days, but we were able to complete within 3 days.

SHARE POST
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Subscribe to Our Blog

Related Posts

Waller Creek 98 at Red River

DPR Construction set out to work on what will be the tallest building in the State of Texas. To support the construction throughout the duration of this almost decade-long project, DPR Construction needed administration and office space and restroom facilities, and fast. To secure the space they needed, they turned to their equipment provider, OES. To fill DPR Construction’s need, OES turned to their trusted partner for all mobile and modular needs, Pacific Mobile Structures.

Read More »

Suquamish Tribal Health Clinic

The Suquamish Native American Tribe was inundated with community members in need of a clinic dedicated to COVID-19 testing, diagnosis, and treatment. Pacific Mobile provided a 60X62 building with a 9X36 Vestibule attached.

Read More »

Aspire – North Thurston School District

North Thurston School District needed a place for talented and gifted middle school students to interact with new STEM technology, but they were limited on space in their existing buildings – both stick built and modular structures, and within their property boundaries. What’s more, the two existing 28X32 modular buildings onsite were aging, so they were also looking to upgrade. Additionally, they needed to expand their facilities in a way that wouldn’t disrupt the residential neighborhood sitting directly behind their property.

Read More »